Со новата акција на GreenZoner, наградата е се поблиску до вас. Со оваа акција која беше неодамна лансирана секој што има блог на тема GreenZoner или нешто слично, треба само да конатактира со тимот на GreenZoner, и поените се нижат. За повеќе информации, посетете го GreenZoner.com.

kiko2

 
GreenZoner е светска организација чија цел е да ја спаси планетата и да ја одржи зелена. За да станете и вие дел од оваа организација треба само да имате добра волја и малку време. И сметајте дека времето поминато во акции за оваа организација не е залудно. Тимот на GreenZoner знае добро да го награди секој кој посветува внимание на организацијава. Значи, колку побрзо се придружите, толку побрзо ќе можете да бидете наградени. Последниот пат niagoz од Мексико доби нов Sony Playstation 3 Slim. А и не е нешто сложено. Се што треба да направите е да станете корисник на GreenZoner.com, со тоа што треба да добиете покана од некој ваш пријател кој е корисник на GreenZoner, која ќе ви пристигне преку вашиот e-mail, ги извршувате сите формалности и за миг сте член на GreenZoner. На web страната можете да ги најдете сите информации за како оваа идеја се претвори во се повеќе и повеќечлена организација и на кој начин да ги собирате EEP или поените на GreenZoner со кои ќе стигнете до примамливата награда која чека на вас. Страната може да ја преведете на 5 јазици. Толку од мене и GreenZoner. Се читаме :-)

kiko2

    Автор

    Ова е првиот македонски блог посветен на широко распространетата организација за зачувување на животната средина GreenZoner

    Архива

    September 2010
    July 2010

    Категории

    All

    RSS Feed